Smoked pasta

chipotlepasta
plupp
Smoked pasta

Vitlök klyftor 3 st
Soltorkade tomater 15 st
Rotselleri ca 200 g (en näve)
Oregano 1 msk
Tomatpuré 2 msk
Krossade tomater 400g
Chipotle chili (santa maria) 1 tsk
Muscavadosocker 2 msk
Parmesan riven 1 dl
Svartpeppar
Salt 1 tsk
Olivolja

1. Skala och finhacka rotselleri och vitlöksklyftor. Häll olivolja i sautépanna eller panna med höga kanter, fräs rotselleri och vitlök på medelög värme. Tillsätt oregano.
2. Samtidigt som du steker rotsellerin och vitlöken, Ta fram en tillbringare.
Häll i soltorkade tomater, krossade tomater, muscavadosocker och mixa till slät smet med mixerstav. Sätt på pastavatten.
3. Tillsätt tomatpuré i pannan, när den blandat sig väl med rotsellerin och vitlöken, tillsätt tomatsåsen, salt och chili. Låt koka på låg värme i ca 10 min.
4. Koka spagetti och häll av i dursklag. Vänd ner pastan i den nu tjocka tomatsåsen.
Rör väl och strö nymalen svartpeppar över.
Ät med parmesan eller finhackad basilika.

En reaktion på ”Smoked pasta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s